Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Boris Novković - Ko sam bez tebe

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Boris Novković - Ko sam bez tebe
    2. Boris Novković - Ti si tu
    3. Parni Valjak - Sve još miriše na nju
    4. Parni Valjak - Dok Je Tebe (Original)
    5. Ana Stanić - Molila sam andjele
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 16. maj - 1 - Dodir noći
    2. 16. maj - 2 - Dodir noći
    3. 16. maj - 3 - Dodir noći
    4. Extra Nena - Četvrtak - Mojih 50
    5. 15. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Testenina sa čeri paradajzom i belim lukom Testenina sa čeri paradajzom i belim lukom

    Ukus ovog jednostavnog jela će vas odvesti direktno u Italiju.

    Starinska pita sa borovnicama Starinska pita sa borovnicama

    Pita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.

  • Zdravlje
    Sedam učestalih simptoma depresije koje većina ljudi ignoriše Sedam učestalih simptoma depresije koje većina ljudi ignoriše

    Depresija je najčešći mentalni poremećaj u SAD, koji pogađa više od 18 miliona odraslih, a mnogi nikada ne traže medicinsku pomoć. Ako se ne osećate dobro, obratite pažnju na simptome.

    Zašto je dobro da grickamo celer između obroka? Zašto je dobro da grickamo celer između obroka?

    Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Banje u Srbiji: Idealna vrsta odmora za one koji ne planiraju odlazak na more Banje u Srbiji: Idealna vrsta odmora za one koji ne planiraju odlazak na more

    Banje u Srbiji su poznate po svojim lekovitim svojstvima i prelepim prirodnim okruženjem. Ujedno su idealna i ekonomičnija varijanta za letnji odmor. Verovatno tri najistaknutije banje su Vrnjačka Banja, Sokobanja i Banja Koviljača jer nude mnogobrojne atrakcije i niz pogodnosti za turiste. Ako niste sigurni da bi vam odmor na moru prijao ove godine razmislite o ovim destinacijama.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Ako pravilno čuvate luk, ostaće svež i do šest meseci Ako pravilno čuvate luk, ostaće svež i do šest meseci

    Teško nam je da poverujemo da postoji osoba koja ne koristi luk kada priprema jela. Naime, luk je sigurno jedna od omiljenih namirnica i sastojak bez kojeg se mnoga jela ne mogu ni zamisliti...

    Hemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kako Hemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kako

    Mnogim ljudima nikada ne bi palo na pamet da je hemijsko čišćenje u kućnim uslovima moguće. Iako deluje prilično rizično, uz adekvatne savete ne postoji razlog da ne pokušate...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.92
    CHF 118.02 118.85 119.68
    USD 107.10 107.85 108.61
  • Povezani članci
  • Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.




    02-05-2024 | 11:30 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, HLPhoto

     

    Sastojci:

    500g ribe (npr. šaran i som)

    2 velike crvene paprike

    1 veliki luk

    2 čena belog luka

    2 šargarepe

    2 krompira

    2 paradajza

    1 kašika paradajz pirea

    1 lovorov list

    1 kašičica mlevene crvene paprike

    So i biber po ukusu

    Biljni začini po ukusu

    Malo ulja za dinstanje

    Voda


    Priprema:


    Operite ribu i isecite je na manje komade. Crvene paprike operite, očistite i iseckajte na kockice. Luk i beli luk sitno iseckajte. Šargarepe, krompire i paradajz oljuštite i iseckajte na kockice.


    U dubljoj šerpi zagrejte malo ulja, pa propržite luk i beli luk dok ne postanu staklasti.

     

    Dodajte papriku, šargarepu, krompir i paradajz, pa dinstajte nekoliko minuta. Zatim dodajte paradajz pire, lovorov list, mlevenu crvenu papriku, so, biber i biljne začine po ukusu. Sipajte vodu da prekrije povrće i ostavite da se krčka dok povrće ne omekša. Kada je povrće gotovo, dodajte usitnjenu ribu i kuvajte još 45 minuta dok riba ne bude gotova.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Pita Starinska pita sa borovnicama

    Pita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.

    Falafel Domaći falafel

    Pripremite ukusno i aromatično jelo koje je izuzetno hranljivo i zdravo.

    Puding chia Chia puding sa borovnicama

    Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...

    Banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: