-
Poslednjih 5 pesama
- Prljavo Kazalište - Iz nekih starih razloga
- Prljavo Kazalište - Tu noć kad si se udavala
- Riblja čorba - Ostani djubre do kraja
- Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu
- Parni Valjak - Zastave
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTestenina sa čeri paradajzom i belim lukom
Ukus ovog jednostavnog jela će vas odvesti direktno u Italiju.
Starinska pita sa borovnicamaPita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.
-
ZdravljeSedam učestalih simptoma depresije koje većina ljudi ignoriše
Depresija je najčešći mentalni poremećaj u SAD, koji pogađa više od 18 miliona odraslih, a mnogi nikada ne traže medicinsku pomoć. Ako se ne osećate dobro, obratite pažnju na simptome.
Zašto je dobro da grickamo celer između obroka?Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.
-
PutovanjaBanje u Srbiji: Idealna vrsta odmora za one koji ne planiraju odlazak na more
Banje u Srbiji su poznate po svojim lekovitim svojstvima i prelepim prirodnim okruženjem. Ujedno su idealna i ekonomičnija varijanta za letnji odmor. Verovatno tri najistaknutije banje su Vrnjačka Banja, Sokobanja i Banja Koviljača jer nude mnogobrojne atrakcije i niz pogodnosti za turiste. Ako niste sigurni da bi vam odmor na moru prijao ove godine razmislite o ovim destinacijama.
Raj za hedoniste: Posetite čarobnu ToskanuAko raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
-
PreporučujemoAko pravilno čuvate luk, ostaće svež i do šest meseci
Teško nam je da poverujemo da postoji osoba koja ne koristi luk kada priprema jela. Naime, luk je sigurno jedna od omiljenih namirnica i sastojak bez kojeg se mnoga jela ne mogu ni zamisliti...
Hemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kakoMnogim ljudima nikada ne bi palo na pamet da je hemijsko čišćenje u kućnim uslovima moguće. Iako deluje prilično rizično, uz adekvatne savete ne postoji razlog da ne pokušate...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.92 CHF 118.02 118.85 119.68 USD 107.10 107.85 108.61
-
Zimska nega: Isprobajte piling sa cimetom
Zimski piling sa cimetom je odličan metod da osvežite kožu i uživate u divnoj aromi popularnog začina. Cimet je značajan jer ima svojstva koja podstiču cirkulaciju i pružaju koži dodatnu energiju.
19-12-2023 | 11:31 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Nelosa
Sastojci:
1 šolja smeđeg šećera (ili belog šećera ako više volite finiji piling)
1/4 šolje kokosovog ulja (može se koristiti i maslinovo ulje)
1 kašičica mlevenog cimeta
Priprema:
Pomešajte smeđi šećer i mleveni cimet u činiji. Dodajte kokosovo ulje (ili drugo ulje po izboru) u smešu. Ako je kokosovo ulje tvrdo, možete ga malo zagrejati
Upotreba:
Nanesite piling na vlažnu kožu, pa iz masirajte telo kružnim pokretima. Fokusirajte se na suve ili grublje delove kože. Obratite posebnu pažnju na područja kao što su laktovi, kolena i stopala. Isperite piling toplom vodom. Osušite kožu peškirom i nanesite hidratantnu kremu da biste dodatno nahranili kožu.
-
Pročitajte i...Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Najveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Spremni za lepo vreme: Pripremite domaći piling za stopalaAko niste mnogo vremena posvećivali svojim stopalima tokom zimskih dana, sada je pravo vreme. Evo jednog jednostavnog recepta za domaći piling.
Osvežavajući uljani piling sa dodatkom menteAko ste u potrazi za prirodnim načinima čišćenja i osvežavanja kože lica isprobajte ovaj jednostavan recept.
Cimet nije samo samo ukusan začin: Probajte da ga iskoristite za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu. Dodajemo ga i slanim i slatkim jelima, a dobro je znati da možemo da ga koristimo i za čišćenje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: